Ett vår-hej från oss!

Idag är det vår! Vi har äntligen skaffat cyklar hela familjen och idag, eftersom Vidar inte är här idag och ska köras ända till Brae, så tog jag Maximilian på den nya cykelstolen bak på min cykel och cyklade till Nursery. Så lyxigt! Solen skiner idag och vi har bara lite lätt vind. De senaste månaderna har gått segt och det har varit fullt upp, inspiration har saknats för min del. I nästan en hel månad var jag själv med barnen för Paul var och fixade med vår lilla sommarstuga också. Den är något vi ser fram emot att kunna uppleva. Det gick bra att vara själv men jag fick ta mycket hjälp av hans föräldrar för att få ihop logistiken, när man ska vara på 3 ställen samtidigt ni vet, hämta barn/gå på möten och läkarbesök etc. Edith och jag kämpar på. Det går upp och ner men på vågen har det sett bra ut ett tag. Men det är ju så mycket mer än så. Hoppas ni mår bra.

You may also like

4 kommentarer

 1. Vilken glad bild :D. Visst är det härligt att cykla!
  Skönt att våren har kommit till er också :). Många dagars sol har vi haft nu och hela påsken var solig och vacker här.

  Ha en riktigt fin vår och lycka till på alla fronter!
  Trevlig helg!

  1. Ja, jag älskar att cykla! Brukade cykla till skolan jämt! Men sen försvann det i många år. Skönt att ha en cykel igen! Härligt att ni hade en fin påsk. Tack ❤️ Detsamma

 2. Vilken fin bild på dig och Maximilian 😍 Det är roligt att kunna cykla tillsammans hela familjen eller delar av den! Jag håller tummarna för Edith, jag förstår att hon kämpar på!
  Paul jobbade som sjutton med stugan när han var här, det kommer att bli bra! Det ska bli roligt att träffa er här i sommar liksom att besöka Shetland igen i augusti.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.