Lördag

Igår hade jag och pojkarna en hel dag hemma utan några möten/besök eller måsten. Jag bakade kanelbullar som jag funderat på de senaste tre veckorna. Maximilian som aldrig vill prova något nytt att smaka kom helt plötsligt till köket och sa att han ville ha ”cake” och pekade på bullarna. Sen åt han tre stycken. Han och Vidar lekte i Vidars rum dessförinnan, det är en helt ny företeelse. De två har inte förr kunnat leka ihop men nu verkar det gå en stund iallafall och att Vidar låter lillebror komma in i sitt rum – det är stort. För Edith går det framåt. Vi kämpar på med alla måltider, hon gör ett bra jobb. Vinterstormarna avlöser varandra och jag ser knappt ut genom fönstrena längre. Men ibland kommer solen fram en stund och påminner om våren som inte är så långt borta.

You may also like

6 kommentarer

  1. Så bra att Maximilian äter kanelbullar, det är ju svensk husmanskost 😂 Och vad kul att grabbarna har börjat leka tillsammans! Skönt också att höra att Edith kämpar på 😊 Här har vi minsann också riktigt busväder 💦💨🌊

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.