Julstämning i Lerwick

Så här såg det ut i Lerwick i eftermiddag. Jag och Edith tog ledigt den där dryga sista timmen som hon egentligen skulle varit tillbaka i skolan efter sitt besök i stan hos terapeuten. Hon behövde det. Så så fick det bli. Idag var ingen vidare dag i övrigt för mig, en massa jobbiga telefonsamtal och svåra beslut att fatta. Så det var ett behövligt avbrott. Edith tog med mig till en butik jag faktiskt aldrig varit inne i men som hon visste att jag skulle tycka om – och så rätt hon hade. De hade smycken, hälsokost, kristaller och en massa annat. Supertrevlig personal dessutom. Sedan gick vi till Harrys, bara för att titta. Jag skulle inte handla något alls idag. Men så kom jag ut med den här. Jag trodde inte jag var en sån som ville ha ”sånt här” (julpynt som rör på sig och glittrar och lyser på samma gång.. typ..) men det var jag tydligen. Så det var ett spontaninköp – men ett lyckat sådant. Hela familjen blev förtjust. Sen är den ju svensk också, från Konstsmide. Den är så mycket finare i verkligheten än på det här fotot, den fastnar liksom inte på bild 😉 Men ni kanske har sett den i verkligheten själva.

Sen såklart var vi tvungna att gå till Island Larder och köpa en varm choklad och en crepe med Puffin Poo (Lunnafågel-bajs. Obs. lokatillverkat godis😅) och smält vit choklad.

Bilpicknick med utsikt

You may also like

6 kommentarer

  1. Så roligt och se dina bilder från en plats så långt ifrån! Mysigt. Lika men olika… Julstämning med gran och lampor och säkert julskyltat i affärerna. Men, avsaknaden av snö gör att det inte känns så mycket jul men så är det ju ofta i större delen av Sverige också. Häromdagen hade vi ett härligt lager med snö och -13 grader. Så vackert! Tyvärr är det slaskväder nu. Gärna en hel del snö men inte riktigt så kallt…

    Annorlunda kyrka du köpte, men jag håller med, rolig och fin på sitt sätt :). Och det ser ut som om det snöade i dörröppningen?!

    1. Jo jag håller med men som uppvuxen på västkusten har jag inte haft speciellt många jular med snö.. Ja det snöar där inne!

  2. Så skönt för dig och Edith med en avkopplande paus! Jag tycker att kyrkan är jättefin! Jag känner igen mig i det där att ”falla” för något som jag inte trodde att jag gillade…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.