Vinterstormar

Idag har vi storm och regn. Det är fortfarande kolsvart ute så jag hör än så länge bara ljudet. I förra veckan fick vi lite snö och snö anses alltid som ”värre” än storm. När det är snö då är det liksom ok att säga ”Jag kan inte komma dit idag pga snön”, dvs att man inte vågar köra. Om jag fick välja hade jag hellre fått lov att stanna hemma i stormen. Att köra i snö är jag ganska van vid – även om jag föredrar att göra det med dubbdäck. Men stormen då man ska försöka få ut barnen till bilen utan att de flyger i väg och få in dem i bilen utan att bildörren bryts av – det är svårare. Maximilian ska till sin playgroup i Lerwick idag. Han har varit på Nursery här i Aith och hälsat på vid några tillfällen nu, inför starten i Januari och det har gått bra. Igår hade vi ett online-möte med skolan, oss föräldrar och andra inblandade för att förbereda hans start. Det är min bvc-sköterska som sagt som vill göra allting rätt den här gången. Då det blev som det blev för Vidar.

Nu i December har vi hunnit med att adventspynta, baka lussebullar och pepparkakor. Jag gör icas recept på pepparkaksdeg, det blir bra varje gång. Lussebullarna gör jag också efter ett av deras recept, de blir jättegoda – aldrig torra.

You may also like

2 kommentarer

  1. Jag håller med dig, storm är nog jobbigare än snö. Och värst är väl snöstorm;).
    Vilka fina lussekatter och pepparkakor! Vad roligt att baka tillsammans och vad gott att få äta sen… Trevlig 3:e advent!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.