Så kom vi till Sverige

Ja äntligen blev det av. Jag och barnen reste i 48h. Hemresan blir längre. Vi har snart varit här i tre veckor redan och har bara några få dagar kvar. Men det här inlägget kom lite sent. Resan var kämpig men gick bra. Sen var det en massa glädje över att ha kommit hit och sen även en del jobbiga känslor; förväntningar och besvikelser och en massa sånt där. Och allt man vill klämma in, och ja… mycket. Vädret har varit underbart, fram till alldeles nyligen. Vi har njutit av solen med höstlöven, de torra dagarna.. promenaderna, lekparkerna. Och som alltid passar vi på att äta en massa god mat som vi saknar när vi inte är här. Och godis. En massa godis.

You may also like

3 kommentarer

  1. Vad roligt att ni äntligen kom hem till Sverige! Och underbart höstväder har det som sagt varit på många håll…
    Så kul att återse alla nära och kära och besöka platser man vill osv. men visst tar det på krafterna också. Lite jobbigt att känna att man inte hinner träffa alla man vill och allt man inte hinner med. Man är ju bara på besök.
    Fina minnen att ta med sig i alla fall och härligt med all god mat och allt godis ;)!
    Hoppas hemresan går bra!

    1. Tack ❤ Ja, så är det 🙂 och så blev den minste lite sjuk också. Men oh ja: njutit av vädret och ätit har vi gjort! (Och gör fortfarande)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.