Hur har ni det?

Hej, hur har ni det? Vilken vår/sommar det har varit. Pandemins andra. Värre än den första – för min del. Jag trodde ju aldrig att det skulle bli en andra! Så jag har varit tyst här, höll mig långt härifrån, under täcket (eller rättare sagt: vinterrocken. Vinterrock och sommarklänning är min ”hemma-på-shetland sommaroutfit”). Men just nu är jag på Malta i några dagar. Smet iväg från UK. Trodde väl aldrig att jag skulle bli utsläppt (!) Kan berätta mer en annan gång. Ville bara säga hej till dig!

You may also like

6 kommentarer

    1. Det har känts så ”dramatiskt” i UK när jag jämfört med familj och vänners tillvaro hemma i Sverige. I början gick det fint men på slutet började det kännas riktigt jobbigt.

  1. Vad roligt att höra hur läget är på din ö men det verkar ha varit en jobbig period. Vore skönt om det vänder snart. Hoppas, hoppas… men tyvärr har smittan gått upp igen här i Sverige :(.
    Oj, ni kom ut och flög i dessa tider! Från en ö till en rejält varmare ö. Karantän eller vaccinpass eller vad gäller nu?
    Hoppas att ni har det härligt, avkopplande och trevligt :D!

    1. Ja vi kom iväg! Trodde inte på det förrän jag satt på planet. Vi kunde åka till Malta för att de godkänner våra Vaccinpass (för varje land har sina regler) och för att UK har Malta på sin Green list vilket betyder att vi ”bara” behöver ta ett covid test innan återresa hem samt fylla i dokument etc. Vi behöver inte sitta i karantän efter hemkomst vilket kan vara fallet beroende på vilket land du besökt. Vi måste betala strax under 1000kr för ytterligare ett Covid test efter hemkomst dock. Ja hoppas hoppas att saker och ting blir bättre snart..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.