Senaste nytt ifrån sandlådan

Faktiskt så är just sandlådan senaste nytt här hos oss. Det hetaste just nu. Paul byggde den förra helgen och Maximilian är förtjust. Bra grej det där! Jag tror faktiskt att minst en av de två stora barnen kommer gilla den skarpt också. Vi får se på fredag när de kommer. Edith fyller år då förresten!

Ni kanske såg på min instagram story för en dryg vecka sedan att jag hade screen shotat en nyhetsnotis om en svensk segelbåt som orsakade tumult då de anlände till Lerwick hamn. Hamnarbetarna blev otroligt förvånade och antagligen lite småstressade. De fick förklara för svenskarna att de inte fick gå iland, men enligt notisen i tidningen fick de vad de behövde innan de 24 timmar senare begav sig vidare mot Färöarna. Jag undrar hur det gått för dom på sin vidare resa, men på Färöarna kan jag inte tänka mig att de fick lov att gå iland heller tyvärr. Jag är så nyfiken på hur de resonerade kring att segla över hit nu.

Igår var jag tvungen att åka till posten och det var första gången jag var där sedan i slutet av mars, så det var stort. Lite nervöst, stod och gick jag rätt bland alla tejpmarkeringar…? Sedan såg jag att min bil hade halv tank. Jag tankade den i slutet av mars. Helt fantastisk känsla! Nu vill jag aldrig att bensinen ska ta slut 🙂 Jag har ju bara kört när Edith och Vidar ska byta mellan sin pappa och mig. Aldrig någon annan gång. Så det har varit 2 gånger i månaden större delen av tiden förutom nu på slutet när vi byter varje vecka igen. Snart är vi dock tillbaka igen på att tanka minst en gång i veckan, när skolorna startar upp i Augusti.

You may also like

6 kommentarer

 1. Roligt med sandlåda för både barn och vuxna. Jag gillar att leka i sandlåda, så tur att jag har barnbarn som jag kan skylla på att de vill leka där,hi,hi.
  Vilka seglare, fattar de inte eller?
  Jag har varit på posten en gång sedan lockdown och handlat mat två gånger, fortfarande skrämmande.
  Ha det bra!

  1. Ha ha! Ja det är bra med barnbarn! Jag sitter helst utanför sandlådan och tittar på 😉 Ja visst är det lite pinsamt, känns lite typiskt att de var just svenskar också… Ta hand om dig!

 2. Viken fin sandlåda! Snyggt grön och är det vindskydd också eller kanske en sittkant?
  Tänk vad mycket kul man kan göra med sand och vatten 🙂

 3. Aha, man ser inte slänten så väl. Höga kanten kan användas till mycket… Smart idé!
  Bra snickare du har ;)!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.