Påsklov!

Barnens påsklov har börjat den här veckan. Enda skillnaden mot förra veckan är ju dock att vi låter hemskolematerialet ligga. Nu har vi två veckors lov. Att stanna hemma. Leka, äta god mat, baka, leka lite till och vara ute på gården och i trädgården. Vi har tur som bor som vi gör. Vi är inte alls lika instängda som många andra. Egentligen är vi inte instängda alls. Det är ju bara det faktum att vi inte kan lämna gården egentligen. Den tanken är lite märklig ibland.

Vi hade ingen resa bokad i påsk, så ingen besvikelse där. (Personligen är jag väldigt besviken över en resa jag och Paul hade bokad i maj, som vi nu insett att vi måste avboka, men men… V hade också tänkt åka till Sverige och fortsätta renovera den lilla sommarstugan, men nu vet vi inte när det kan bli). Jag tror vi spenderar vårt påsklov ungefär så som vi hade gjort även om allt varit som vanligt i världen; hemma på gården. Så det går ingen nöd på oss. Barnen är påhittiga och leker för fullt. De dagarna när vädret är bättre njuter de av att vara ute i trädgården; hoppa på studsmattan och gunga.

Ta hand om er!

You may also like

4 kommentarer

  1. Vilken fantastiskt vacker bild – frihet, natur och barn!
    Ni bor så härligt (men lite väl blåsigt för min smak…;) och vad skönt att ni kan leva nästa som vanligt nu när hela världen är ett stort kaos. Önskar er och alla andra lycka till!

    1. Jag är beredd att hålla med, det är lite väl blåsigt… Men också frihet – och det älskar jag! Önskar dig detsamma ❤

  2. Underbar bild med barnen på stranden!
    Synd att ni måste ändra era resplaner, men så är det för många nu. Vi tycker att det är väldigt tråkigt att vi inte får träffa er här på Orust i vår. Vi får ses när den här hemska pandemin har passerat. Ni får ha ett fint påsklov tillsammans ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.