Lika bra att jag ”åt upp mig”

Vi gick lite i ide under jul och nyår. Somnade sent, vaknade sent, klädde på oss efter lunch och åt alldeles för mycket. Men det var så skönt. Helt perfekt. Alla barnen var här och bilen stod stilla i nästan två veckor.

Nu har vi storm i flera dagar. Färjorna till och från fastlandet är inställda. Då var det kanske lika bra att jag åt upp mig lite under helgerna! Ha ha! För på bilden ovan kan ni se hur hyllorna i mataffären ser ut idag.

Idag började skolan igen och allt julpynt är bortplockat. Alltid lika vemodigt att återgå till vardagen tycker jag.

You may also like

2 kommentarer

  1. Men oj, vad tomt! Hoppas att du har lite mat i frysen… Och bra att du åt ordentligt i jul ;). Är det vanligt att det blir såhär ont om matvaror? Förstår läget när man bor på en ö och är väderberoende. Vad skönt med en vilsam jul- och nyårshelg med alla barnen!

    1. Hej Annika, Ja tyvärr är det ofta slut på varor och vid dåligt väder när färjan blir inställd blir det alltid så då leveranserna uteblir. Men jag undrar alltid: kan dom inte beställa lite mer dagarna innan? (Måste fråga en ansvarig någon gång) men det kanske inte finns plats att ta upp mer på färjan än de redan gör varje dag (?)… Ja vi har ju mat i frysen (lamm bland annat). Sen har vi ju en del lokala matproducenter. Vi har ju mejeri här tex. Men när man är van vid att varor ALDRIG någonsin tar slut i affären, som jag är från Sverige, då känns det konstigt och man får lite panik nästan ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.