Köket är klart!

Hej, hur har ni det i julstöket/decembermörkret? Nu ska jag äntligen visa lite bilder på det nya köket! Fy så jobbigt det är att renovera – men nu är det äntligen klart! Jag är jättenöjd och det är hundra gånger bättre än innan, särskilt med väggen vi tog ner så det blev mer öppet också.

Den senaste en och en halv vecka ungefär, har vi haft vinterkräksjukan i familjen, vi fick den allihop. Men vi har också hunnit med lite julbak nu i helgen och så tog vi in och pyntade granen. Igår och idag har vi storm, ett himla oväder är det. Då är det bäst att sitta under en filt i soffan med te och en hembakad saffransbulle.

Vår hemmagjorda lampa över matbordet gjorde Paul om litegrann, jag gillar den jättemycket:

You may also like

12 kommentarer

 1. Stort grattis till den fina renoveringen av ert kök! Och färdigt till Lucia och allt :)!
  Vad är det för färg på luckorna?Svarta eller mörkblå på köksön? Vita eller isblå på resten? (Lite svårt att avgöra på bilderna).
  Och åh vilken fin lampa din man har gjort!
  Nu får ni njuta…

 2. Så fint ert nya kök blev ? och vilken häftig takarmatur ni har över köksbordet!
  Vi har inte gjort några julförberedelser förutom att vi har köpt julklappar till barnbarnen. Vi är ju på Kreta några dagar till…
  Kommer du att ha alla dina tre barn hos dig i jul?

  1. Tack! Ja de kommer vara här alla 3 ❤ så det är skönt! Det ser härligt ut på Kreta nu tycker jag – fridfullt ?. Skönt att komma bort mitt i julstressen kan jag tänka.

 3. Men åh så himla himla fint det blev! Och vilken fantastisk lampa. Vilken härlig och snygg kontrast den ger, samtidigt som den pratar med havet där utanför. Underbart! Jag önskar att jag också skulle tycka om att inreda lite… 🙂

  Hur såg köket ut förut?

  Hälsningar från en annan blåsig ö – Klädesholmen

  1. Tack tack! Klädesholmen är en av mina och Pauls topp 5 öar! Mycket vacker och speciell ö! Vi spenderade ett dygn på hotellet sommaren-18, underbart! Bor du där året om? Köket var tråkigt, avlångt och väldigt slitet innan. Fuskträ luckor och.. ja, men framförallt så hade det fått noll kärlek och hade ingen själ.. det är nog den bästa beskrivningen jag kan ge ? jag som tycker att köket är hemmets viktigaste plats, ja, jag borde lagt ut en ”före” bild, kanske kommer ?

 4. God jul och gott nytt år! Önskar en av dina läsare som haft och har stor behållning av din fina blogg. Att bara se platsen där ni bor skänker frid och lugn. Hoppas du fortsätter under det nya året. Från Skåne till Shetland, allt det bästa.

  1. Hej! Tack så hemskt mycket för din fina kommentar! Så glad att höra att du tycker om min blogg. God Jul & Gott Nytt År önskar jag dig också!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.