Dag 20

Idag är det dag 20 utan kök. För er som undrar hur det går med renoveringen, ha ha! Men det går framåt! Lite golv läggs nu också. Hur länge det är kvar vet jag inte men minst en vecka iallafall. På måndag ska någon komma upp ”from south” (alltid =fastlandet Skottland här i dagligt tal) för att sätta vår bänkskiva på plats.

Vinterkylan håller i sig. Många vackra, soliga men väldigt kalla dagar. Det är ju mycket härligare än vinterstormar med regn och mörker. Skolresorna tar dock längre tid med de hala vägarna, något jag inte vant mig vid än och lyckats komma försent de två senaste morgnarna jag körde barnen. I eftermiddag är dem tillbaka så imorgon får jag sätta klockan tidigare.

You may also like

4 kommentarer

  1. Ja, men nu ser man ju att det ska bli ett kök! Så härligt med nytt kök till jul!
    Jag håller med dig om att klara kyliga dagar är att föredra framför regniga och ruskiga!
    Ni får ha det så bra!

  2. Vad härligt att det går framåt med köket och riktigt snyggt ser det ut att bli!IKEA eller annat märke? Vad skönt när det mesta är klart och ni kan använda det ordentligt. Säkert klart redan till advent :)!
    I Stockholm regnar det…

    1. Ja det blir bra hoppas jag 🙂 Nej det blev inte IKEA, jag hade gärna köpt kök där men eftersom vi måste resa ner till Edinburgh (Eller Glasgow) för att komma till IKEA så valde vi bland de som finns här uppe. Det blev Howdens vi valde. De har inget showroom här men säljare som kommer hem till dig med katalog och sen dörrar, bänkskivor, handtag.. allt man vill se. Killen som sålde till oss fick komma många vändor! För jag ändrade mig flera gånger om! 🙂 Ja, det låter mysigt- hoppas det är klart till advent!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.