Hur det går med renoveringen?

Vi har ganska många projekt igång samtidigt nu och nu är det inte lång tid kvar innan bebisen kommer. Vi håller ju på med tvättstugan, barnrummet och sen målar jag om lite möbler och annat. Men nu så här sent i graviditeten känner jag att jag inte orkar så mycket, och jag borde nog vila lite mer än jag gjort hittills. Tvättstugan är inte riktigt klar men här kan ni se klinkergolvet.

De här dörrarna, i hallen, till förvaring av jackor och skor, tyckte jag inte alls om… Jag ville helst slänga bort dem, men så började jag måla möbler och tänkte att jag kunde alltid se hur de blev målade innan jag bytte ut dem. Istället för min första tanke, som var att måla dem vita, så valde jag svart och beställde samma kopparknoppar som till tvättstugan (från Sverige).

Nu vill jag inte slänga dem längre, jag gillar dem! Vad tycker du?

Barnrummet sen, det är inte riktigt färdigmålat men här kan ni se färgen ändå och igår lades mattan in. Det kommer bli fint när det är klart.

You may also like

8 kommentarer

  1. Dörrarna blev riktigt snygga och klinkergolvet är superfint?
    När är det beräknat att den nya familjemedlemmen ska anlända?

    1. Hej! Mycket lamm, en gammal klassiker är ”reestit mutton soup”, reestit mutton är lamm som lagts i salt vatten och sedan hängs att torka över torv-brasan i hemmet. Detta kött läggs i soppan tillsammans med potatis mm. Eller så äter man sitt torkade lammkött på nybakade Shetland Bannocks, som är små bröd bakade av bakpulver istället för jäst, direkt på en varm platta. Självklart har det alltid ätits mycket fisk på Shetland, Långa, makrill m.m m.m

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.