En söndag på Minn Beach

Om man tar broarna ut från Scalloway, över Trondra och ut till Burra, då kan man hitta två av Shetlands vackraste stränder. Den ena är Meal Beach, som vi varit på några gånger. Den andra besökte jag för första gången igår, den heter Minn Beach. Barnen har varit här en gång förut så igår ville de visa mig. Båda ligger en kort promenad från vägen och båda har kritvit sand och är ganska ljuvliga…

Det var lite blåsigt igår, som det oftast är, vi tog inte med badkläder. Däremot tog vi med sandleksaker och äggmackor och hade det ganska trevligt där på stranden på en filt i lä.

You may also like

6 kommentarer

  1. Tack Casa Annika, det här har vi så nära, vid husknuten, eller som i det här fallet under en timmes bilresa hemifrån. Det är det som är så härligt med Shetland. Bara den varma sommaren som fattas 😉

  2. Hej! Det är så roligt att läsa din blogg och se alla vackra bilder. Jag har alltid velat besöka övärlden utanför Storbritanniens fastland – Shetlandsöarna, Hebriderna, Orkney och även Färöarna. I år tog jag äntligen tag i min dröm. Jag är just hemkommen från Shetlandsöarna. I tisdags, för en knapp vecka sen, var jag på Minn beach! Så roligt att se dina fina bilder därifrån. Jag längtar redan tillbaka. Jag var hos Houlls hounds and horses och vi red till Minn beach och galopperade på den vackra stranden. Tack för att du delar med dig av din vardag på dessa underbara öar!/ Mvh Gisela

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.