Om man bara kunde åka hem och äta kebabrulle

Huset som byggs på Muckle Roe, Shetlandsöarna, åt den där barnfamiljen från Sverige (ja..vi) som fick för sig att sälja bostadsrätten i Kungsbacka och stuva in alla sina saker i en köpt, begagnad container som de skickade iväg över havet för att sedan själva följa efter.. Ja, det huset, som orsakat mycket ångest, stress (..tomma fickor) och ofta får den där familjen att bara vilja åka hem och äta kebabrulle – det börjar likna ett hus nu. Våra två trogna byggare är nästan alltid på plats, de jobbar övertid, vi måste bli klara snart…innan jul.. Men det finns ju de som inte dyker upp också. En ungrare som ska kakla till exempel. Så honom jagar vi just nu.. Golvet är lagt. Köket och tvättstugan jobbar Melvin med nu.. även om delar av leveransen inte kommit än.

Det rosa rummet är Ediths…

You may also like

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.