Vem kom med färjan?

Jo, igår morse åkte maken och mötte färjan när den kom in till Lerwick från Aberdeen. Ombord fanns den här lille sötnosen som spenderat hela långa natten på havet för att komma hit till oss. Hans uppfödare, som lämnat honom på färjan i Aberdeen i torsdags kväll, höll kontakten med mig den kvällen och hade lite svårt att sova den natten, hon också. Han fick ju spendera nästan 15 timmar i kenneln på färjan, som gick via Orkney också. Men när maken hämtat honom och alla medpassagerare och färjepersonal tittat och gosat med honom (ja, katten alltså), så var han jättesocial i bilen och kom snabbt ut ur sin bur här hemma hos oss. En modig liten kille. Väldigt social, och med de vackraste blå ögonen.

You may also like

6 kommentarer

  1. Åh såå gosig! Dom katterna är ju så jättesöta!!
    Skönt att resan gick bra för han, men det är nog bättre med båt än flyg…
    Hälsa Terry och barnen! ?
    // Hälsningar Marita
    PS. Det var ju tur att det var katten dom gosade med..?)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.