Uppdatering husbygge Muckle Roe

Ja nu håller de på med taket.. ”Det är mörkt där inne nu”, som Edith sa. Vi tog en promenad till tomten idag. Byggarna säger att de inte sett tjockare, mer välisolerade väggar som i det här kitet (byggt av Scotframe nere i Skottland). Vi kommer bara behöva en glödlampa för att värma upp huset, menar dom 😉 

You may also like

6 kommentarer

  1. Det ser verkligen ut att gå framåt med byggandet!
    Mitt framträdande i svensk media tror jag tyvärr inte att du kan se i UK, jag kandet inte.
    Ha det bra!

  2. Gärna! Eller det är kanske smidigast om jag håller mig borta och hejar hemifrån tills det är ganska klart? Sen kommer vi till Shetland och inspekterar! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.