Bästa restaurangen på Shetland (?) och containerhäng

I lördags gick vi ut och åt middag, jag och maken, på Scalloway Hotel. Förmodligen Shetlands bästa restaurang. En restaurang där man får det där lilla extra, som canapéer och olika smaksatta smör till brödet. Den här kvällen hade de hummer på menyn, så det åt vi till huvudrätt, och pilgrimsmusslor till förrätt. Allt var jättegott!

Idag träffades ”Muckle Roe toddler group” på en strand som ligger på vägen mot Brae, i Busta, nedanför Busta House Hotel. Vi samlade stenar och snäckor som barnen ska göra konstverk av som ska vara med och ”tävla” i ”Voe show” senare i sommar. Vi har haft jättesoligt och varmt väder idag så vi hade en toppenförmiddag på stranden med picknick.

Senare på eftermiddagen kände jag att det var dags att öppna containern och kolla läget och lägga in lite julpynt och pulkan där…på tiden kanske. Jag längtar tills den dagen då jag får öppna de där ”paketen”..och ta fram alla våra saker… De har liksom legat där ett tag nu.

Tror jag stannar här ett tag och bara..tar på grejerna..

You may also like

4 kommentarer

  1. Vilken mat! ?? Och vilka miljöer du bjuder på. Så vackert det är! ? Hoppas få se det inom en rimlig framtid. Förstår att du längtar till dina egna möbler och kära ting som ryms i containern ! ???

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.