2 veckor in på husbygget…

Då ser det ut så här:

Nu finns det några väggar där inne också. Det är nästan lite läskigt att gå dit och titta.. ”Är det för litet?” ”Va, ska det vara så här?”… Och häftigt också..såklart.. Och overkligt. Edith och Vidar sprang runt och lekte på bygget idag.

Byggnadsställningar började sättas upp igår, och taket har börjat sättas upp. Vattnet ska snart kopplas in. Vårt ärende hade dock lagts ”underst i högen” igen för att vår handläggare hade slutat på jobbet (Scottish Hydro).. Men efter att Jim varit på telefon med dem har de lagt ärendet i ”priority” istället. 

Resten av lördagen har Edith haft en grannkompis över, som stannade på middag. Vi grillade. Vidar fick prova sin nya balanscykel. Den var riktigt kul! 

You may also like

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.