En bok om fiske och Shetland kom med posten!

Så glad man blir när man får paket. Speciellt när det kommer hemifrån! Den här boken låg i min ”brevlåda” igår..(eller ja, den låg på golvet i farstun).

I vintras fick jag ett mejl från författaren av boken (Storsjöfisket av Kristian Johansson) som undrade om han kunde använda mitt fotografi av Minnesstenen i Baltasound, i boken, vilket han sett på min blogg. Kul att det kom till användning 🙂 Jag gillar det där fotot lite extra mycket, för att det är just av den stenen, som står där uppe på Unst, Storbritanniens nordligaste bebodda ö, med svensk text.. Till minne av alla fiskarna. Jag har bara hunnit bläddra i boken ännu, återkommer när jag läst den!

You may also like

6 kommentarer

  1. Vad kul att få en bild publicerad!
    Nu är jag tillbaka hemma i Wales igen och har mycket att ta igen.
    Ert hus ser ju ut som ett hus nu. HÄrligt!
    Ha en bra weekend!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.