Vi fick besök!

Igår kväll kom en lammunge bräkandes och galopperande förbi ”vårt hus” (huset som vi hyr men inte kommer sakna när vi lämnar det, därav ””). Just för att hagar där får och kor går, omger huset och trädgården så är det stängsel runt om hela, och uppe vid vägen, där man kör ner till vårt hus finns en cattle grid – eller färist som det heter på svenska, vilket pappa lärde mig när han och mamma var här över påsken. Själv har jag aldrig haft användning för det ordet hemma i Sverige 🙂 Men den här lammungen hade kommit lite vilse igår så vi hjälpte honom tillbaka till sin mamma igen… Hela fårfamiljen var engagerad och de bräkte ikapp, men lyckliga när de återförenats.

You may also like

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.