Vinter i Maj?

Ja typ… Kallt, regn och dimma har vi haft idag, på makens födelsedag. Jag brukar väl ha sommarklänning på mig den här dagen? 😉 Fast ni har inte så varmt i Sverige heller va?

Jag och Vidar var ute och lekte i kylan…brrr.. Med gummistövlarna på.

Mina stövlar piggar upp iallafall 😉
Lunch åt vi ute, dagen till ära. På ett av hotellen i Brae, ”där som bara oljearbetare får övernatta”, som Edith säger (så är det dock på båda hotellen i Brae), men vi brukar bara äta på ett av dem (Moorfield). 

”Shetland monkfish tails”

You may also like

8 kommentarer

  1. Vi har haft ovanligt kallt för att vara maj i Portugal också, så något är det med vädret denna maj. Några riktigt varma dagar men fler svala. En del regn. Men inte så kallt som ni ser ut att ha.

  2. Det ser lika kallt ut som vi har idag, när det dippade till 12C helt plötsligt. Å andra sidan har vi typ vinter snart/nu. Tänk att jag och Caesar badade och låg på stranden förra helgen. Jaja, ni går ju i alla fall mot varmare väder och vi har en vecka på Fiji att se fram emot om någon månad.

  3. Här hos mej i Wales känns det mer som höst idag än vår, men tittar man ut i trädgården ser det snarare ut som vår eller sommar.
    Ha det bra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.