En godisleverans och en husleverans!

Vi har fått ännu ett paket! 🙂 Den här gången från familjen Edmark i Bayern. Linnea, som skriver bloggen Lanclin, och jag har skickat varsitt paket till varandra innehållande lite saker från där vi bor. Jag skickade Chutney och godis som är tillverkat här på Shetland, om ni vill kan ni läsa om det Här! I paketet till oss fanns choklad i olika former, godis och badkulor till barnen och chokladte! Vi öppnade paketet idag när Edith kom hem från skolan och hade ett ”tyskt mellanmål” med en chokladbit, fruktbar och en kopp chokladte! Mmm! Gott var det och tack för överraskningen!

Den här fredagen har jag ägnat åt att ”komma ifatt” litegrann här hemma, förbereda mig inför en mässa jag ska stå på på söndag och lite födelsedagsförberedelser inför imorgon. Men efter morgonbestyren bestämde jag mig för att ta en långpromenad med Vidar i sulkyn innan jag satte igång med resten, bort till kapellet för att vika lite rena handdukar. Framme vid tomten mötte jag en stor lastbil med ”en massa plankor” på…ungefär.. ”Någon ska bygga något”, tänkte jag innan jag förstod att det var delar av vårt huskit. Det såg inte ut som delar av ett huskit, tyckte jag. Det kommer dröja drygt två veckor innan det kommer börja sättas upp… så, tålamod, mina vänner.

När jag var på väg att gå vidare frågade lastbilschauffören mig om han kunde få fotona skickade till sig, som jag tog med mobilen. Lite märkligt, tyckte jag men ”visst”.. ”Har du någon mejladress?” hann jag fråga, och han hann tveka och skruva på sig och mumla att ”frugan har det men…” och under den tiden hann jag tänka: Du påminner om någon…jättelik någon… aha! ”Du är Brians pappa! Jag kan skicka bilderna till honom”..  ”Yes, that’s right, thank you!” (Brian gjorde husgrunden). Så är det ofta, men jag blir ändå förvånad hela tiden när jag inser att ”alla är släkt med alla”…och ”världen (eller snarare Shetland) är liten, igen”. Jag har inte vant mig än.

You may also like

Inga kommentarer

  1. Vilket paket ni fick! Så roligt när man kan utväxla ätbart mellan länderna!
    Spännande med huset!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.