Sol, lammungar och punka

Idag är det nästan sommar på Shetland! Varm, strålande sol och lagom mycket vind. Jag och Vidar tog en promenad idag på förmiddagen bort till Kapellet, jag hade lite tvätt att ta hand om där för att det ska vara klart till nya gäster. Men vilken härlig och spännande promenad; ”Bäääää”, ropade Vidar mest hela tiden, för lammungarna är överallt nu! De är så söta och de bräker hela tiden!

Den här veckan har jag hunnit med en del promenader, yoga, jag har jobbat.. och jag hann med att få punktering på väg till jobbet också, fast det hade jag inte skrivit in i min kalender. Lägligt nog hände det precis ovanför Muckle Roe Pier, så att jag kunde trippa ner till Jim som, igen – lägligt nog, var där och jobbade med sin båt… Tur i oturen..

You may also like

Inga kommentarer

  1. Va?! Brukar du aldrig skriva in när du ska få punka? 🙂 Prova att göra det nästa gång, välj en dag då du inte behöver bilen för säkerhets skull 😉
    PS: Den där får-på-grön-hed-vid-havet alltså, sååå himla fint! Jag vill åka till Shetland NU.

  2. Underbart med alla lammen nu! Så söta! Och vilka vyer ni har!
    Tråkigt med punka, men tur att det ordnades.
    Hur gick det i valet för er?
    Ha en trevlig weekend!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.