Öppet hus i skolan med franskt tema

Idag hade skolan öppet hus den sista timmen av skoldagen och temat var ”franska”. Barnen spelade spel på franska och gjorde andra skoluppgifter som vi föräldrar och anhöriga fick vara med på. De serverade kaffe och croissants i sitt lilla, temporära franska cafe. I den här skolan lär man sig nämligen franska ifrån årskurs 1. Det har de nyligen infört.

Imorse vaknade vi till förfärligt ösregn men vinden tog hand om det och vi fick en strålande vacker eftermiddag och kväll. Här kommer lite foton från min kvällspromenad, från stranden som ligger ett stenkast från oss…

You may also like

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.