Årets stora händelse i Brae?

Det har hänt något stort i Brae! En ny Co-op har öppnat! Det här är större än jag kunnat ta in tidigare, men idag när jag var inne i butiken själv så kände jag att det hela liksom sjönk in i mig och jag förstod de andras lycka 🙂

Butiken öppnade igår, i nya lokaler bredvid den gamla, lilla co-op, och flera jag känner beskrev sin lycka på Facebook igår!  Deras bekanta som bor i andra delar av Storbritannien kunde inte förstå hur man kan känna såhär inför en ny co-op butik… Men bor man här uppe så gör man nog det. Som sagt, idag var jag där själv, utan förväntningar… och – oj! vilken skillnad.. Jag granskade inte buitken men i min snabbvisit hann jag se att de hade till exempel riktig Creme Fraiche! Tidigare hade de bara light. Utbudet var mycket större än tidigare.

Spänningen i bilen innan…

Kolla in…

…och jag hittade osötad mandelmjölk! Fantastiskt..!

Lamningen är ju i full gång… Jag och Vidar tog en promenad i eftermiddag i det vackra vädret här på Muckle Roe och vi såg såå många fina lammungar, kolla på de här söta (inte bästa bilden men ändå..)

You may also like

Inga kommentarer

  1. Creme fraish, ja då är de stora i UK! Små händelser blir stor på ett litet ställe!
    Ha en trevlig Bank Holiday!

  2. Det är faktiskt något jag tänker på varje gång jag handlar här. Att ALLT vi vill ha finns på hyllorna. Ibland känns det så onödigt lyxigt men ofta är jag väldigt tacksam 🙂

  3. Alltid kul när det plötsligt finns de varor man vill använda i sin lokala butik,
    jag bor ju i Norrland, glesbygd så här har vi inte samma tillgång som i de större samhällen/städerna så jag kan känna igen mig i det Du beskriver 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.