En fredag full av solsken!

En hel lång fredag med en massa solsken och bara lite lite regn, har vi haft idag! Underbart. Barnen och jag har varit ute och lekt.. i studsmattan…

…och i lerpölar…

Efter lunch skulle jag städa kapellet efter förra helgens gäster och bestämde mig för att promenera dit. Edith ville hänga på! Det tog oss nog 45 minuter att gå dit (på hemvägen gick jag själv och då tog det 25 minuter), det finns ju så mycket att titta på längs vägen…

…inte minst alla får och den i övrigt vackra utsikten…

Husbygget passerar vi på väg till kapellet och det ser ut så här nu…

Muckle Roe Chapel

You may also like

6 kommentarer

  1. Gick in för att kommentera vilken vacker plats ni bygger på, och såg att jag inte var enda som tänkt så. 🙂 Härligt! (Minns inte om jag kommenterat förr, men jag har tittat in då och då sen jag hittade din blogg via en kommentar på Casa Annika. Jätteroligt att läsa om ert liv på Shetland!)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.