Strandutflykt!

Påsklovet pågår ju fortfarande och idag när vi vaknade upp till strålande solsken och blå himmel bestämde jag och barnen att vi skulle gå till stranden. Med fika (såklart)! Solen försvann ett tag och det började regna.. som det ofta gör här 😉 det växlar fort. Men vi var glada ändå 🙂 Vidar kastade stenar i bäcken och Edith lekte med sina Barbies.

Vårt bygglov har gått igenom och arbetet med grunden fortsätter. Själva huskitet kommer i maj.

You may also like

4 kommentarer

  1. Jag läste "själva husskitet kommer i maj", ha ha! 🙂 Jag vet att man kan bli jädrigt less på allt som har med bygget att göra när det trilskas och drar ut på tiden men det kändes inte som ditt språk 🙂 Hursomhelst väldigt spännande oavsett om det kommer ett huskit, en husskit eller kanske ett skithus 🙂

  2. ? ha ha! Ja, det är kanske inte helt fel ordval ändå 🙂 Vi får väl se vilket det blir! 🙂 Jag har "lagt det på hyllan" ganska mycket eftersom det tar sååå lång tid. Det kommer väl när det kommer..eller nåt 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.