Många promenader och middag i Lerwick

Imorgon kör jag ner mina föräldrar till Sumburgh igen, då är det dags för dem att resa hem till Sverige. De senaste dagarna har vi haft bättre väder och vi har promenerat mycket på Muckle Roe. Studsmattan har monterats och barnen har lekt utomhus mycket. Jag tror att mina föräldrar har haft en bra vistelse här, kanske längtar de lite efter shoppinggatan och annat än leriga kossor att titta på..;) (Det gör inte jag!). I går kväll åkte vi till Lerwick och åt middag, på det här trevliga stället…

Da Steak Hoose

Mamma och Edith

”Många får är det här”, som mamma sa…

You may also like

Inga kommentarer

  1. Dina föräldrar har säkert haft en UNDERBAR vistelse hos er och på Shetland! Vilka minnen de tar med sig till Sverige och Stenungsund. Känns säkert tufft att lämna er och de små underbara. Vi längtar efter att få komma till Er också. Trist med alla detaljer bara….Kram??

  2. Det ser ju ut som att ni har haft finfina dagar tillsammans! Jag tycker kossorna ser mycket mysigare ut än shopping, även om det kan vara småtrevligt ibland med. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.