En regnig påskafton i Lerwick

Det fina vädret vi hade så länge har tillfälligt försvunnit, lagom till mina föräldrars besök 😉 Idag åkte vi till Lerwick för att visa stan! Vi besökte Shetland Museum, ett ovanligt trevligt och intressant museum, fint beläget…

En bra plats för sälspaning…(utanför museet).

Förutom ’allt’ om Shetlands historia på museet så finns det ett galleri…

Efter museet gick vi till Clickimin Broch…

Sedan åt vi god lunch på Cafe Fjarå, en ändå bättre plats för sälspaning, innan vi skulle ut på shoppingtur i Old Town. 

Old Town Lerwick

You may also like

Inga kommentarer

 1. Bilderna och klimatet påminner mig lite om Föröarna, där jag spenderade två månader för många år sen (gjorde praktik på sjukhuset i Torshavn). Önskar en fortsatt fin påskhelg!

 2. Hej! Jag hittade till dej genom en kommentar du gjort hos Freedom Travel.
  Mycket trevlig blogg du har!Jag har aldig varit på Shetland, men har drömmar om att komma dit en dag, verkar väldigt intressant.
  Jag bor i Wales och skriver om mitt liv här.
  Såg att du kommer från Kungsbacka. Jag kommer från Lerums kommun, också nära Göteborg.
  Ha en fortsatt fin påsk.

 3. Hej! Tack och välkommen! Jag hoppas att du tar dig hit, det är fantastiskt 🙂 Jag ska besöka din blogg genast! Innan vi flyttade hit bodde vi i Kungsbacka men jag är född och uppvuxen i Stenungsund, likväl "i närheten" av Lerum också får man ju säga 🙂 Kul att du "hörde av dig", Glad Påsk!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.