Tillbaka där det började

Igår och idag har jag varit i kapellet, jag har hjälpt ägarna med att städa och fixa i ordning inför uthyrning. Det är något väldigt speciellt med det där huset. Verkligen. Inget jag kan förklara, men det är speciellt. Det är oerhört fint såklart, men också hela atmosfären är speciell. Det var där det började egentligen, vår resa och flytt hit. Det kanske spelar in för hur jag känner för det. Men jag tror att ni alla hade gillat det. Det går att hyra!

Arbetet med husgrunden fortsätter… Det går nog bra, tror jag 😉 Imorgon får vi besök! Då ska jag ner till Sumburgh och hämta mina föräldrar på kvällen!

You may also like

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.