Baby shower och räddningsaktion i kohagen

Söndag kväll igen. Den här helgen har jag mest jobbat. Men igår hann jag också med en baby shower i Scalloway. Det var första gången jag var på en sådan, men kul! Speciellt kul också för att jag fick träffa en massa nya människor. Jag kände ingen av de andra, förutom hon som bjöd in mig då, hon höll i yogaklasserna i Brae förut. 
Idag hade Edith sin grannkompis över på förmiddagen. Han kom till oss utan ytterkläder men de ville ut och leka med vatten i regnet, så jag plockade på honom det jag kunde hitta. Medans jag stekte pannkakor och skulle lägga Vidar att sova, så kom Edith inspringande och ropade att hennes kompis hade ’fastnat i leran!’. När jag kommer ut står han i kohagen, på andra sidan taggtrådsstängslet, med ena benet helt nedsjunket i leran; ”Livet på landet”… Efter den ”räddningsaktionen” gick vi in och åt pannkakor.

You may also like

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.