Vårstädning!

Så här såg det ut imorse när Edith gick till skolbussen…

…så vackert väder med härligt solsken! Hela veckan har vi haft fint väder. Några maskiner tvätt, och städning hanns med idag, förutom en massa lek och små utflykter med Vidar. Igår tvättade jag bilen men en ny biltvättshandske som jag fick genom Norwex partyt jag hade för ett par veckor sedan, mycket praktiskt, bara handske och vatten. Det blir så mycket mer att städa när våren kommer 🙂 tur att energin kommer på köpet! Bilen har vi lämnat in igen till verkstan nu, och man vet aldrig riktigt när man får den tillbaka..;) Den är fortfarande inte registrerad här, men alla papper är inskickade nu.

Strax innan lunch var himlen inte lika blå, men kossorna var sociala…

You may also like

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.