Det börjar hända

Ännu en vacker vårdag har vi haft idag – fast med lite mer vind, så att tvätten torkade ändå snabbare 🙂 Det har jag gjort idag; tvättat en massa, städat lite, varit på jobbet i ett par timmar för att göra några prov på datorn och såklart varit ute med Vidar och letat efter får och åkt bobby car.
Grunden till huset har påbörjats idag (fortsättning följer imorgon..) och bygglovet kommer antagligen om någon vecka eller så…

You may also like

Inga kommentarer

  1. Marie: Nja, inte här i Bayern 🙂 Vi måste dock börja fundera på vart vi ska bo när vi flyttar tillbaka till Sverige och det gör vi om typ 1,5 år. Det där med husbyggen tar tid så om vi vill bygga så gäller det att vi har låååång framförhållning så vi har någonstans att bo när vi kommer tillbaka. Vi sålde ju nämligen vårt hus 😉 Eller så köper vi en liten lägenhet och reser för pengarna istället 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.