Fredag!

En kall och blåsig, men ändå ganska härlig, fredag…

Vidar och jag har varit ute och promenerat i timmar, hälsat på får och cyklat. Edith hade en play date efter skolan och på kvällen hade vi Frankie’s night (fish&chips) med några grannar i Muckle Roe Hall. Båda barnen var väldigt trötta dock, så nu ligger de och sover, i helgen väntas två barnkalas.

You may also like

Inga kommentarer

  1. Hej!

    Jag vill så himla gärna flytta till Shetlandsöarna, men hur gör man? Jag är utbildad språkkonsult i svenska (dvs språkcentrerad kommunikation) och känner väl att min "expertis" inte nödvändigtvis är eftersökt i den delen av världen. Men jag drömmer om det karga landskapet, lunnefåglar och ett liv långt från storstadsvimmel. Har du några tips? Arbetstillfällen som kanske inte annonseras annat än på plats etc. Förutom språkkonsulteriet har jag arbetat inom handeln i fem år ungefär.

    Om du har lust kanske du kan dela med dig av några tips? Du kan maila till katarina.molander91@gmail.com

    Tack på förhand!
    Katarina

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.