Familjer på äventyr

Nu har vi sett klart på det sista avsnittet av Familjer på äventyr, för den här säsongen! Jag älskar serien! Så bra! Så rätt i tiden.. så rätt i tiden för mig (oss)! Vi tittade ju på första säsongen i samma veva som vi var mitt uppe i att just ta det där steget… Jag hoppas det kommer fler säsonger! I början av året fick jag ett mejl, ”kunde vi tänkas vara intresserade?”. Det kunde vi (läs:jag) tänkas vara! Men vi var inte överens om det, så därför blir det inte så. Hur som helst, så blir nog många inspirerade av serier och människor som de här, vilket är bra! Det kan vara lätt att bara ”köra på”, men ibland kan man behöva stanna upp och fundera på hur man vill ha det, och vad man kan göra för att uppnå det.

You may also like

Inga kommentarer

  1. Kul! Jag ligger lite efter, då jag endast har sett första avsnittet ännu, men jag ska ta tag i det. 🙂 Vi fick också en fråga om nästa säsong, men vi tittar hellre på andra än är med själva.

  2. Det hade varit spännande annars att se er på TV! Vad fint det ser ut där du bor (också!). Kul att hitta din blogg. !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.