Fettisdagen!

Idag kom Liselott till oss för att fira Fettisdagen. Hon och jag bakade semlor (med både mandelmassa och nutella i!). Medans Vidar sov tog vi en härlig promenad på vägen bort mot Hams, och förbi stranden Muckle Ayre. Senare hämtade vi Edith i skolan, köpte middag på Frankie´s Fish & Chip shop (ja, när man ändå håller på…ehh.. eller för att det är UK´s bästa och vi hade bestämt att göra det snart efter att Liselott kom tillbaka till Shetland..).

Alla får är så grå och smutsiga nu, men inte de här fina som vi passerade på vår promenad idag, synd bara att de sticker så fort man närmar sig 🙂

You may also like

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.