Brae by night

Jag vet inte om man kan säga att vi testat på lilla Braes nattliv 😉 men jag och Liselott hade ”egentid” igår kväll. Vi åt middag på en av Braes restauranger, och hängde kvar en stund efteråt på puben i samma byggnad. Inte helt oväntat såg jag flera kända ansikten, men kanske lite mer förvånande sa Liselott ett flertal gånger att hon kände igen flera från Ediths skola, mest föräldrar (hon har redan koll). Det var inte så mycket folk heller så om det var ett sammanträffande eller om Primary 1’s föräldrar är överrepresenterade där vet jag inte ;). Jag kommer nog inte få reda på det heller för någon stammis lär jag inte bli :). Ett extra plus efter en trevlig kväll var att hon stannade här över natten och fixade den här goda frukosten till oss (det är jag inte bortskämd med, att få frukosten serverad), lyxigt!

You may also like

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.