Tidiga yogamorgnar och rör under vägen

Idag kom Jim över på fika efter lunch med meddelandet att vår grävare fått genom rören under vägen utan att gräva upp själva vägen (vilket ju hade kostat oss en massa att återställa) ! Vattenröret, telefonkabeln och allt det där skulle under vägen. Tur att vi anlitat Shetlands förmodligen skickligaste grävare, han är så gott som uppvuxen i den där grävmaskinen, har jag hört :). En bil hade stannat en stund efteråt och tittat från den ena sidan till den andra, och sen på den, fortfarande, hela asfalten framför honom. I början på nästa vecka har arkitekten lovat att få in den sista ansökan om bygglov (building warrant).

Vidar har vaknat tiiidigt de två senaste morgnarna, så han och jag har haft yogapass tillsammans i månskenet. Inte dumt alls.

You may also like

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.