Vidar på "Creche" i Lerwick

Vidar har provat något nytt idag, som han tyckte var sådär, han fick vara på Creche i nästan två timmar på Clickimin Leisure Complex i Lerwick (träningscenter och simhall). Creche är barnpassning som de har mellan 10-11.55 tre dagar i veckan, då man som förälder kan vara med på gruppträning, gymma eller simma (man måste stanna i lokalerna) under tiden. Det kostar ca 45 kr/gång och man bara bokar in sig när man vill använda sig av det, hur ofta eller sällan man vill. De var två gulliga tjejer som jobbade där, och där fanns en massa roliga leksaker och sen fick alla barn frukt, kex och vatten till mellanmål. Detta var något väldigt nytt för Vidar, som i princip alltid är med mig (och om inte med mig, så med sin pappa) så han var ledsen när jag kom tillbaka och han hade varit ledsen en hel del förstod jag. Men han gick att trösta sa dom, annars hade de kommit och hämtat mig. Jag och Liselott simmade under tiden. Jag tycker det är jättebra att det finns och det verkar vara populärt, en del mammor lämnade ett större syskon idag för att vara med på babysim med sin yngsta. Jag kommer prova det igen och hoppas att Vidar kan tycka om det bättre då 🙂

När Edith kom hem från skolan fick vi besök av våra grannar, med två barn, en tjej som är lika gammal som Vidar och en pojke som är 4, som Edith har hur kul som helst med. Idag lärde han henne ett nytt trick, hur man bäst åker kana i trappan.
Jag har pratat med äldreboendet i Brae idag och det verkar som om mitt pappersarbete är klart nu efter 3 månader, så att jag kan börja arbeta där så småningom, kanske kan börja med introduktion i nästa vecka. Det är mycket som tar tid…

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.