Nä, det är ingen sönderpillad ljusveke, det är musbajs!

Det första jag såg när jag gick in i badrummet imorse var små svarta prickar på den vita badrumsmattan, hoppades innerligt att det var sockludd som min man gnidit av/råkat ”fälla” (ja, det hade mycket väl kunnat vara så), men sedan kände jag på dem och insåg att det inte var ludd och också att det troligen inte var så att någon i familjen suttit där och pillat sönder en bränd ljusveke (det är ju väldigt likt). Att man skulle behöva bli expert på musbajs också, det hade jag helst varit utan. (Om ni behöver hjälp med analys, hör av er!).
Panelen till badkaret har varit av sedan översvämningen i badrummet, för att vi ska vara säkra på att läckan är tätad, men nu är den på igen och om vi ”har tur” kom musen in den vägen. 
Problemen i det här huset verkar aldrig ta slut (tur att vi inte äger det!) och även om vi gärna vill flytta (vi ska leta mer aktivt nu) så är det väldigt svårt att hitta något till ett pris vi har råd med. Oljebolagen betalar skyhöga hyror för sina arbetare så de som kan vill ju hyra ut till dem. 
 
Nä, nu ska vi tvätta bort lite mögel med ett medel vi köpt på bygghandeln, för det är sådant vi sysslar med numera. Får nog bli ett glas vin efteråt. (Men, fint väder hade vi idag som ni ser på fotot!)
 

You may also like

Inga kommentarer

  1. Ni hade som sagt i alla fall find väder 😉 Det ser alltid så himla fint ut på dina bilder trots att det ser både regnigt och blåsigt ut 🙂 Jag måste kanske komma och hälsa på någon gång! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.