Värmen har kommit!

Vi hade lite ärenden att uträtta idag, så vi tog en tur till Lerwick. Bland annat inhandlades presenter i leksaksaffären. Edith fick 3 kalasinbjudningar den här veckan (!) och på lördag har vi ett födelsedagsbarn i familjen. 

Efter shoppingen gick vi till biblioteket, som inryms i en gammal kyrka, med en mysig avdelning för barnen. 

Det var kallt och blåsigt idag och det snöade när vi lämnade Muckle Roe på förmiddagen. Men – vi har fått värme i huset verkar det som! Jim var här igår kväll, pillade lite på oil boilern, och oj vad det blev varmt plötsligt! (Den beryktade rörmokaren som var här i torsdags, kunde inte göra något…)

You may also like

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.