Tillbaka på Shetland

I tisdags kväll landade vi på Shetland igen, ca 12 timmar efter att vi lämnat mina föräldrars lägenhet den morgonen. Trötta var vi allihopa eftersom vi fick gå upp halv fem den morgonen, men efter den drygt timmeslånga bilfärden upp till Muckle Roe väntade middag hemma hos Jim och hans fru. Dagen efter började Ediths termin 3 efter jullovet.

Att komma tillbaka till huset vi hyr kändes sådär men Jim som varit fantastisk och hjälpt till med badrumsläckan sa att det mesta var ordnat gällande det och inga möss hade synts till.. Gårdagen gick för mig åt till att packa upp och storstäda efter hantverkarna, sedan tog jag en dusch och märkte att det fortfarande läckte. Förhoppninsgvis är det lätt fixat men rörmokaren som är anlitad är den mest ökände.

När det gäller värmen, eller bristen på den, så hade vi en kunnig vän över som hjälpte oss att ställa in systemet, men han misstänkte att det är fel någonstans. Även i detta fall är ovan nämnda rörmokare utnämnd till expert.

Jag kom iallafall iväg till frissan idag, det var välbehövligt då jag var tvungen att avboka min tid innan jul pga influensan. Tre timmar på salongen i Lerwick kändes ganska bra idag när det var mörkt, blåsigt och snöblandat regn utanför.

You may also like

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.