Mat finns inte heller!

Imorgon ska vi gå upp riktigt tidigt, vid halv fem, för att resa tillbaka till Shetland. Jag fick nyss ett meddelande från min kompis där hon undrade hur det känns. Blandade känslor, svarade jag, det är ju alltid skönt att åka hem till sitt efter att ha umgåtts med andra intensivt och länge, men samtidigt ser jag inte fram emot att komma tillbaka till det kalla och fuktiga huset vi hyr som just innan vi åkte till Sverige innan jul hade översvämmning i badrummet dessutom… Då svarade hon: ”Nä, det låter inte så roligt, och Tesco hade slut på färskvaror idag hörde jag, då båten inte kunnat gå i helgen, så mat finns inte heller!”. Det är illa nu…:)
Ja, vi hade en läcka i ett rör i badrummet, har det visat sig, så vi upptäckte vatten under badrumsgolvet strax innan vi skulle resa. Men från vad vi hört av vår fantastiska Jim så ska det vara åtgärdat idag, med ett provisoriskt golv, så att badrummet går att använda. Det var väl lite lägligt ändå att vi skulle bort just då, speciellt som det varit svårt att få tag i hantverkare under helgerna, men att vi dessutom har Jim som styr upp.. vi är väldigt tacksamma för allt han gör för oss.
Vi har hunnit med lagom mycket under vår vistelse här och vi tackar våra tre familjer vi bott hos för gästfriheten och allt annat. 
Ny lekpark i Stenungsund

You may also like

Inga kommentarer

 1. Hej!

  Jag är också "en svensk på Shetland". Norrlänning närmare bestämt. Blev tipsad om din blogg hemifrån. Kul att läsa hur du/ni upplever ön. Jag har bott här (Lerwick) sedan maj och trivs bra. Min bättre hälft är dock fortfarande kvar i Sverige då arbetstillfällena för civilingenjörer är aningen begränsat för tillfället vilket såklart inte är perfekt. Men det löser sig förhoppningsvis så snabbt som möjligt.

  Har du/ni träffat på några andra Svenskar på ön?

  Ps. Återvände från Sverige tidigare idag. Till min glädje hade Tesco fått leverans så man kan hålla svälten ur huset 🙂 Ds.

  Vänlig hälsning,
  Christoffer

 2. Hej! Kul att höra från dig och hoppas det löser sig för er! Det var skönt att höra att det finns mat igen för jag väntar en leverans imorgon kväll 🙂 Vi har träffat en svensk tjej, här uppe i trakterna där vi bor. Du/ni får titta in på kaffe om ni har vägarna förbi någon gång, hör av er!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.