Mellandagarna i Mellbystrand

Det blev en jul i år också med mycket mat, godis och julklappar till barnen. Här i Mellbystrand har vi tagit promenader och kopplat av, barnen har lekt på lekpark och varit på bio i Halmstad. Inatt blev Vidar magsjuk, ungefär samtidigt som snön vräkte ner. Snön som töat bort nu några timmar senare. Barnen hann bygga en snögubbe dock! Jag skulle träffat en kompis här imorgon men det vågar vi inte nu när vi kanske smittar allihop, tyvärr. Förra söndagen i Lindome fick Edith träffa sina kompisar Annie och senare, Lukas, och vi fick träffa Lukas lillasyster som fötts medan vi varit borta. Så det var roligt! Det finns såklart många vi hade velat träffa när vi är här.

Nu är det väl dags att fundera på nyårsmenyn…?

Vidar tittar på snön som töar

You may also like

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.