Julfesten

Idag var det dags för julfesten i Brae som vi anmälde oss till i oktober. Den anordnas av frivilliga mammor och pappor i Brae, och det är mycket jobb de lägger ner. Även på Muckle Roe ordnas en julfest men den kommer vi missa i år för då är vi i Sverige. Förmiddagen idag ägnade jag åt att baka inför festen, då alla skulle ha med sig två tallrikar av olika grejer till buffén. Jag bakade fruktscones och chokladcupcakes med pepparkaksfrosting.
 


Tomten kom till festen! Han hade med sig en julklapp till alla barn och de fick gå fram och hämta den av honom personligen. Detta är det enda tillfället många av barnen här träffar tomten, eftersom han sen kommer hem till dem med julklappar på natten till juldagen, när de ligger och sover…Barnen var jättenöjda med festen, förutom höjdpunkten med tomtebesöket var det dans och partylekar.You may also like

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.