..och så lite influensa..

..ja, det blev lite influensa också. Nu hade varit skönt att tillfriskna snart innan vi ska resa till Sverige. Vi har lite lite varmare i huset nu iallafall, vi hade en rörmokare här i måndags som fixade de två trasiga elementen.

Igår köpte Edith ett klassfoto i skolan och där hittade hon också det här magiska ”renpulvret”, som ska hjälpa renarna att hitta till rätt hus i jul. Hoppas det fungerar i Sverige också..
Idag kom inte Edith iväg till skolan. Jag hade inte satt klockan, sov väldigt lite på natten pga febern och hostan, så när vi vaknade var det försent för henne att hinna med skolbussen. Maken skulle köra henne, men vi har inte vår egen bil här nu utan en liten lånebil från verkstaden och när de skulle åka startade inte den. Batteriet hade laddats ur. Edith var ganska nöjd, men imorgon får jag se till att hon kommer med skolbussen. 

You may also like

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.