Sånt som piggar upp

Idag tänder vi två ljus och firar andra advent med Oreotryffel. Jag blev ju sjuk igen i fredags tillsammans med Vidar (innan jag var klar med den första förkylningen) och är inne på 7:e veckan nu. 
Receptet på Oreotryffel hittade jag (som vanligt) här på Jennys Matblogg. Hur enkelt som helst. Krossa ett paket Oreo kakor, blanda med 100g färskost. Forma ca 12 små bollar, ställ in de i frysen i 20 minuter. Smält 200g mjölkchoklad, doppa bollarna i chokladen och lägg de på bakplåtspapper för att stelna. Så goda! Det var faktiskt här på Muckle Roe jag åt de för första gången, på en inflyttningsfest i våras. Även om jag inte vet om receptet var det samma. 
Idag hittade jag ett kuvert i brevlådan med årets första julkort i, jag blev jätteglad. Tack syster, det är sånt som piggar upp just nu! Det kom med posten igår, men tydligen var den yttersta dörren låst av misstag hela dagen igår, annars får vi posten inslängd i hallen, så idag öppnade jag brevlådan för första gången på månader.

You may also like

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.