December är här

Vid frukosten denna 1:a Decembermorgon tittade vi på årets julkalender på SVT Play. Edith åt chokladbiten i chokladkalendern före frukosten och efteråt pysslade hon en liten ask med paljetter som låg i första påsen av den julkalender farmor och farfar skickade. Edith har varit hemma från skolan i två dagar för sin förkylning, men imorgon ska hon gå dit igen. Hon och jag tog en promenad idag när Vidar låg och sov middag, ner till stranden Muckle Ayre. Där plockade vi lite grönmossa som vi la till på den provisoriska adventsljusstaken. Det blir inte riktigt juligt utan grönmossa…

You may also like

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.