Dags att julpynta?

Idag satte de upp julgranen på Market Square i Lerwick. Vi handlade en julklapp i leksaksaffären och åt lunch i gamla stan. På fredag efter skolan ska vi åka dit allihop så att Edith får se julgranen och julbelysningen.

Jag tänkte nästan att vi skulle strunta i allt julpynt här i the Cumble i år. Vi ska ju inte vara här över julen, och jag vill egentligen inte ta in fler av våra saker i det här huset… Men Edith höll inte med. I de flesta fall går det inte att komma åt våra saker i container heller, men just julsakerna står längst ut. Så idag plockade jag fram en adventsljusstake, en julgran med belysning och två tomtar. Det får räcka i år. Men det blev faktiskt mycket mysigare med ljusen…

Efter skolan idag var vi hos våra grannar på lekdejt. Edith är klasskamrat med ena dottern. Vi promenerade dit, det är verkligen jättenära och man får ju passa på. Det är så sällan man kan promenera när man ska någonstans här. Men de tycker att man är lite konstig när man gör det 😉 frågar om de inte ska skjutsa hem oss, det regnar ju så.. Bara man inte glömmer ficklampan så är det lugnt.You may also like

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.