Lite mer som "hemma"

Igår var i Lerwick och gjorde lite ärenden och innan vi åkte hem köpte jag min första orkidée (och en liten novemberkaktus så här i jultid). Jag hade ca 10-15 orkidéer i Sverige, som jag fick ge bort (hoppas ni tar hand om de väl!) och jag saknar dem! Här på Shetland finns inte alls samma utbud av inomhusväxter och krukor till det. Tesco har störst utbud (jag har varit runt och letat) och de har mycket mindre än typ Ica Maxi. Handelsträdgårdarna har utomhusväxter och annat, och en och annan ledsen Begonia..
När vi kom tillbaka till Muckle Roe hade Jim kommit in med båten och lite makrill, inte tillräckligt mycket för att sälja till fastlandet och nu är den säsongen över, men vi fick några av de han fångat, så förutom middagen igår har vi i frysen nu. 

You may also like

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.